FA3Ð - holdbare og unikke grafiske løsninger og idéer!

FA3Ð: når nu vi er igang ...

Det startede egentlig med et logo til virksomheden Jysk Blik & Rør, dernæst en forenkling af loget et par år efter (Blik.dk) og i kølvandet kom så en hel del formulardesign (bl.a. til elektroniske formularer), design af intern papirlinje, skitseblokke m.m.

Sådan går det tit: for tilfredse kunder vender nemlig tilbage! Sikkert fordi FA3Ð leverer grafisk service efter øjemål, ikke i metermål.

Markér dig optimalt - brug FA3Ð til det hele!

Virksomheden Hoyvík Vindeygavask ønskede sig en komplet designlinie (logo, brevpapir, visitkort, tilbudsflyers, kuverter) + diverse reklamemateriale, tryk på arbejdstøj og en hjemmeside med optimal Google-rating, hvor deres kunder let kunne bestille deres service; nemlig vinduespudsning.

De fik det hele - og mere til - ved FA3Ð.
Klik på logoet for at se virksomhedens on-line bestillingsside i funktion.

Få sammenhæng i tingene fra første dag!

Virksomheden Tofi ApS producerer, som nystartet entreprise, patientstole til fodplejeindustrien.

I forbindelse med overtagelsen af virksomheden ønskede de nye ejere sig en opdatering af stilen + en forbedring af sammenhængen i deres præsentation af stolene, både på tryk og elektronisk. Første opgave blev re-design af en imagebrochure til brug for bl.a. messer (klik på billedet for at se både ny og gammel brochure).

Det giver tryghed at samle trådene hos FA3Ð

Fra sin opstart valgte Café Norr i Storcenter Nord (Aarhus), at lægge det hele i hænderne på FA3Ð. Logo (se under logodesign), menukort og bannere (se under andre designopgaver) blev lavet først og dernæst disse værdikuponer til brug som eks. gavekort.

FA3Ð holder stilen, kompromisløst, og altid i samspil med kundens overordnede ønsker og ikke mindst behov. Vi rådgiver altid med dét i tanke. Prøv det selv!

Nystartet virksomhed - "Vi startede rigtigt op!"

IT-virksomheden Vikiallo i Kolding ville bedst fra start, og lagde alt i hænderne på FA3Ð. Hvordan
de synes det gik vil jeg lade Kim selv fortælle:

"Det var lige i øjet! i første hug da FA3Ð designede vores logo, vores brevlinje og første imagebrochure. Alt med sikker hånd og et helt perfekt! match til vores forventninger. Vi har siden betroet flere grafiske opgaver til FA3Ð."

Kim Harris, Salgsdirektør, Vikiallo Aps

Logo, websites, markedsføring og meget, meget mere

Eksempel: FA3Ð blev spurgt: "Vi skal fuldindpakke en rallybil. Kan I hjælpe os med designet? ... det haster lidt." Det kunne FA3Ð selvfølgelig, og kunden siger - om samarbejdet med FA3Ð som fast design- og idépartner:
"FA3Ð har designet vores logo og websites, vores autoreklamer + alt vores markedsførings-
materiale! Vi er nu i fast samarbejde på 7. år og er særdeles tilfredse!"

Jonas Westergaard, Solfilm.dk

Begynd hos FA3Ð som nystartet virksomhed!

Hvis du føler dig inspireret af FA3дs design og den holdning vi har til vores produkter og kunder, vil du sikkert gerne med på referencelisten.

Klik på KONTAKT i menuen herover, ring eller skriv en mail omkring hvad vi kan gøre for dig.
Du kan under alle omstændigheder altid få et uforpligtende tilbud på en god, professionel og grafisk skræddersyet totalløsning fra FA3Ð, eller med fordel få lidt grafisk sparring med os eks. hvis du skal til at starte en virksomhed.