FA3Ð - holdbare og unikke grafiske løsninger og idéer!

FA3Ð - grafiske referencer i bredformat

Her kan du se flere af dem der, med stor fordel har benyttet eller benytter FA3Ð som sparrings- og samarbejdspartner på flere grafiske fronter.

FA3Ð har referencer i en bred vifte, både geografisk og også når man ser på diversiteten af opgaverne.

Her er eksempelvis en præsentationsfolder for billedkunstner Linda Winther - hvor designet på fhv. lidt plads viser en stor bredde.

Her er f.eks. en fra Suðuroy (Færøerne)!

Opgaven lød på design af en reklameflyer for virksomhederne Nordik-KT (Suðuroy) og Nota-Plan (Danmark).

Et stykke værkstedssoftware (HELIOS) skulle præsenteres professionelt og grafisk optimalt ... og blev derfor lagt i frie hænder hos FA3Ð til fuld tilfredshed. Klik på billedet her til højre for at se den færdige flyer. Iøvrigt har FA3Ð gennem tiden løst mange grafiske opgaver for Nordik-KT på denne måde.

Og en sydjydsk legekammerat fra Gram

Virksomheden Ledon i Gram udvikler legepladser og legepladsudstyr, og her har FA3Ð også leget med på freelancebasis, i forbindelse med udarbejdelsen af en serie præsentationsfoldere for legeredskaber.

Iøvrigt et fint eksempel på, at samarbejde tværs over landegrænser er en velfungerende option, med FA3Ð som medspiller. Vi har, som du kan se, derfor hentet en del faste - og glade - samarbejdspartnere fra vores kundepulje.

Think big ... ind i mellem

I virkeligheden er måler skiltet her til højre
180x 400cm og er en af de mange skilte-
varianter FA3Ð lavede både oplæg og færdigt design på for Audi Aarhus.
Alt sammen til brug for Audi-Tribunen på
Aarhus Stadion (NRGi Park & Arena).

En større opgave - og MB-mæssigt tung - løst til fuld aarhusiansk tilfredshed helt oppe fra nordatlanten, i tæt samarbejde med solfilm.dk der tog sig af selve montagen.

SkvizBiz - problemfri pudser-IT

Her har FA3Ð også været med på idé og design-siden, som en fast del af teamet bag SkvizBiz.

SkvizBiz er en on-line løsning, der tilbyder alle relevante funktioner en vinduespudser kan ønske sig (og lidt til) i ét program. Der udvikles løbende på programmet, i samspil med de pt. over 120 glade brugere.

Klik på æsken for at gå direkte til SkvizBiz.dk og læse meget mere om programmets muligheder.

Skilte, pyloner, folieløsninger og meget andet

Her hed kunden EL24, og opgaven drejede sig om profileringsdesign til butik i OneWay vision folie + diverse skilte og pyloner.

Som fast, grafisk sparringsparter for solfilm.dk (der tog sig af den fysiske montage) udarbejde FA3Ð en komplet designløsning til 100% tilfredshed. Så tag endelig kontakt hvis du eller din virksomhed har behov for optimal visuel profilering, også indenfor skilte, pyloner eller folie, enten i Danmark eller på Færøerne.

Endnu en folder ... et menukort

Efter at have designet logoet for Café Norr, fik FA3Ð i umiddelbar forlængelse betroet opgaven med at designe et lækkert og smagfuldt menukort der matchede de ønsker og den stil som Café Norr ville satse på. Og et pizzapostkort tog også form i samme arbejdsgang.

Grundidéen: man kan ikke blive mindre sulten af at se en dusk frisk basilikum, vel? Kunden - og FA3Ð - var glad. Klik og kig ...

Annoncering er vigtig. God annoncering vital!

Efter at have designet folder og hjemmeside for Tofi Aps, fik FA3Ð betroet en annonceopgave hvor resultatet skulle matche både hjemmesiden og folderen. Med udgangspunkt i det iøjnefaldende højformat fik vi skabt en overskuelig og informativ annonce der i korte sætninger sætter fokus på Tofi Aps og deres produkt.

Ofte er det fravalg! frem for tilvalg og effekter der i virkeligheden skaber den bedste annonce - den der huskes længst!

FA3Ð leverer også "ægte" tegnearbejde

Som underleverandør for KT Suðuroy klarede FA3Ð denne mere klassiske tegneopgave i forbindelse med et logodesign til transportfirmaet Indtil.nu

FA3Ð bestræber sig på, aldrig at gå på kompromis med den gode smag - og dén holdning er med til at definere netop det professionelle knowhow som vores kunder søger - og sikkert medvirkende årsag til, at kunderne ofte vender tilbage til os gang på gang - og flere bliver faste partnere.

Design til dine reelle behov og mål = fair play

Der er ingen grund til grafisk "overkill"! Det er i hvert fald vores holdning. Du vil derfor ikke opleve at du betaler for design eller oplæg ud over hvad dit reelle behov er, eller kan blive. At ramme den type "værktøj" præcis du eller din virksomhed skal bruge - og kan anvende - det er en kunst som FA3Ð har lært sig.

Vi rådgiver ærligt og professionelt med DINE - ikke vores - behov i tanke. Klik på billedet for at se et eksempel på en folder til Nordisk Solfilm.

Og så elsker FA3Ð altså de lidt "skæve" opgaver ...

F.eks. som det ses her til højre. Design af dekoration til et gulvareal hos SMC Biler, Aarhus. Igen i samarbejde med solfilm.dk, som siger:

"FA3Ð har en sikker sans for det samlede indtryk! En væsentlig ting, som vi sætter pris på hos FA3Ð er den frie dialog vi kan have med dem omkring opgaverne indtil vi når frem til det helt! rigtige resultat."

Jonas Westergaard, Solfilm.dk

Bliv set der hvor dine kunder er!

Er en annonce, en plakat, et banner, en hjemmeside eller et skilt optimalt for dig? Alt afhænger af din målgruppe, din virksomheds "bredde" og naturligvis dit produkt/ydelse og måske skal du bruge flere af tingene i kombination.

Café Norr valgte i samråd med FA3Ð at benytte 3 store bannere til at fange opmærksomheden hos de kunder der passerer caféen.
En indbydende, informativ og velfungerende løsning!

Og her er så plads til din næste grafiske opgave

Hvis du føler dig inspireret af FA3дs design og den holdning vi har til vores produkter og kunder, vil du sikkert gerne med på referencelisten.

Klik på KONTAKT i menuen herover, ring eller skriv en mail omkring hvad vi kan gøre for dig.
Du kan under alle omstændigheder altid få et uforpligtende tilbud på godt og gennemført design fra FA3Ð, eller blot hente lidt inspiration igennem en grafisk sparring med os omkring dine grafiske idéer, ønsker og reelle behov.