FA3Ð - holdbare og unikke grafiske løsninger og idéer!

Godt design går aldrig af mode!

Opgavens form og art vil variere - og som du kan fornemme har vi fingene i meget forskelligt - men kvaliteten af designet bør og skal altid holde et højt niveau. FA3Ð bestræber sig på at lave design som ikke bare du - men også vi - kan være stolte af at vise frem, og lægge navn til. Dén holdning foropligter os naturligvis positivt - og det kommer vores kunder til gavn.

Eksemplet viser FA3дs webdesign til IT-virksomheden Nordik KT på Suðuroy (Færøerne).

Saml trådene hos FA3Ð og få en helt klar stil!

En hjemmeside er en meget visuel orienteret ting, og bør derfor afspejle præcis det din virksomhed står for helt fra første klik. FA3Ð havde allerede designet og klarlagt et lækkert look for TOFI Aps, og dernæst designet en stilsikker præsentationsbrochure. Næste skridt var så hjemmesiden, der skulle videreføre stilen, elektronisk.

Klik på billedet for at se vores færdige webdesign til endnu en glad kunde.

Webdesign der kommer til sagen og ser godt ud

Webdesign og programmering for midtjysk vinduespudser, med indbygget kontakt- / bestillingsformular.

Med konkret afsæt i et enkelt look og at man skal "komme til sagen" på siden, uden at fare vild i informationer man ikke har brug for, endte opgaven - til kundens store tilfredshed - sådan her. I øvrigt har FA3Ð også designet virksomhedens logo og brevlinje til 100% tilfredshed. Klik på billedet og se websiden.

Webdesign der passer til kundernes målgruppe

Webdesign og programmering for fynsk reparatør i fodplejebranchen: BC-Teknik.

Med 25 års erfaring i fodplejebranchen - men ny i websammenhæng - ønskede kunden sig et meget klassisk look, hvor overskuelighed og enkelhed var i højsædet. Brugen af stemningsbillederne i toppen af siden gør at branchens kunder med det samme, også visuelt, ved hvad det drejer sig om.

Klik på billedet og se websiden.

Webdesign der er overskueligt

Webdesign og programmering for midtjysk vinduespudser: Wintherservice.

Endnu engang er en opgave startet med et logodesign, og siden efterfulgt af flere opgaver for samme kunde. Her var der tale om en enkel hjemmeside med en bestillingsformular. De skæve vinkler og linier matcher logoets uden at tage pusten fra helheldsindtrykket. Og "både sommer og vinter" er selvfølgelig et slogan fra FA3Ð. Klik på billedet og se websiden.

Og her er så plads til dit webdesign

Hvis du føler dig inspireret af FA3дs design og den holdning vi har til vores produkter og kunder, vil du sikkert gerne med på referencelisten.

Klik på KONTAKT i menuen herover, ring eller skriv en mail omkring hvad vi kan gøre for dig.
Du kan under alle omstændigheder altid få et uforpligtende tilbud på godt og brugbart webdesign fra FA3Ð, eller blot hente lidt inspiration igennem en grafisk sparring med os omkring dine ønsker og behov.